Zöld omlett

Hozzávalók:

  • 1 csésze reszelt cukkini 
  • 1 csésze spenót, durvára vágva 
  • 15 levél friss bazsalikom, felvágva 
  • 75g fetasajt, kis darabokra vágva
  •  3 tojás 
  • 1 evőkanál provance-i fűszerkeverék
  •  frissen őrölt bors és himalája só

Így készítsük:

Tegyük az összes zöldséget, a fetasajtot és a fűszereket egy nagy tálba. Egy másik edényben verjük fel a tojásokat, majd keverjünk mindent össze. Forrósítsunk fel egy nagy serpenyőt, és locsoljuk meg bőségesen olívaolajal. Rakjunk három kupac tojásos keveréket a serpenyőbe, és lapítsuk el. Süssük őket pár percig, majd fordítsuk meg. Ha a tojás megszilárdult, vegyük le a tűzről. Ha nem esszük meg rögtön, tartsuk melegen a sütőben.

Scroll to Top