Spenótos-feta sajtos keto palacsinta

Hozzávalók:

  • 2 tojás
  • 1 csésze mandula liszt
  • 1/2 teáskanál Sütőpor
  • 1/4 csésze víz
  • 1 csésze spenót, frissen apróra vágva
  • 2 csésze apróra vágott újhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma hámozva és aprítva
  • 1/2 csésze feta sajt morzsolt
  • 1/4 teáskanál szerecsendió
  • 1/2 teáskanál só
  • 1/2 teáskanál fekete bors
  • 2 evőkanál sómentes vaj

Elkészítés:

  • Egy tálban habverésig keverje fel a tojásokat.
  • Adja hozzá a mandulalisztet, a sütőport és a vizet, és habverővel keverje simára.
  • Adja hozzá a spenótot, az újhagymát, a fokhagymát, a fetasajtot és alaposan keverje össze.
  • Ízesítse szerecsendióval, sóval és borssal.
  • Melegítse a vajat egy serpenyőben közepes lángon, és kanalazza a tésztát a forró serpenyőbe. Spatula vagy kanál segítségével simítsa ki a keveréket palacsinta formájúra.
  • Süsse mindkét oldalon, amíg aranybarna nem lesz.
Scroll to Top