Rólam

Küldetés tudattal és komoly célokkal kezdtem el a táplálkozásról tanulni hosszú évekkel ezelőtt. Minél többet tanultam, annál jobban megértettem, hogy a szervezetünk igazából milyen csodálatos, finomra hangolt egy gépezet… 

A táplálkozás legfőképp azért kezdett el foglalkoztatni, mert mindig is a levegőtől is hizó tipusú ember voltam, tudni szerettem volna, hogy mit csinálok rosszul. Akkor még értetlenül álltam azelőtt a tény előtt, hogy hogyan lehetséges, hogy ugyanazt az életmódot élve, mint mondjuk a testvérem, ő nádszál vékony, én pedig nem. Vagy hogy miért van az, hogy a mások általt istenitett együnk sokszor keveset elv, mindenkinél működni látszik, de engem megőrjitett az állandó éhség, és annak ellenére, hogy szinte egész nap ettem, állandóan ingerült voltam és éhes. Innen indultam. 

Gyorsan megtanultam, hogy nem vagyunk egyformák. Ez a lecke volt számomra a legfontosabb. Ugyanis ez máris megmagyarázta, hogy miért nem működik ugyanaz az életmód és diéta mindenkinek.  Ugyanekkor már képbe kerültek a hormonok is, de abba a részbe még mindig nem ástam bele magam túl mélyen. Megkerestem ebben a témában az egyik legtapasztaltabb magyar táplálkozási tanácsadót, igényeltem egy tanácsadást, neki köszönhetően az én saját diétám, életmódom már sinen volt. Ezen a vonalon folytattam tovább a tanulmányaimat. Meglepett, hogy itthon, nem foglalkozott szinte senki a klienseivel és pácienseivel ilyen mélységesen. Azt tapasztaltam, hogy majdnem mindenki a saját magának bevált diétával pedálozik, és nem hajlandóak tudomásul venni a tényt, hogy nem vagyunk egyformák. Igy újabb lendületet vettem, és az elhatározásom még erősebb lett. Segiteni szeretnék a lehető legtöbb embernek. 

Mindeközben külföldön dolgoztam, még hozzá nagyon sokat. Túl sokat. Éjszakába nyúlóan, mind szellemileg, mind fizikailag megterhelő munkát A tudatos életmódomnak köszönhetően, kicsit tovább tartottam magam, mint az átlag. De két év után, a szervezetem úgy döntött elég volt. Kevesebb, mint nyolc hónap alatt, 25 kg-t hiztam. Tudtam, hogy nagy baj van. Nagyon gyorsan kiderült, hogy mellékvese kifáradás okozta az elhizást. A mellékvese kifáradást pedig az őrült tempó okozta, amit évekig diktáltam. Egyből tudtam, hogy mit kell tennem. Felmondtam, céget alapitottam, és egy olyan munkahelyet teremtettem magamnak, ahol nem kell többé embert felemésztő időbeosztásban és tempóban dolgoznom. Ezzel megkezdődhetett a hosszú regenerációs folyamat. Ez volt az a pont, ahol a hormonrendszer működése igazán érdekelni kezdett. Megtanultam, hogy mivel és hogyan támogathatom a hormon termelő mirigyeimet, és a mellékvesém meggyógyitására fókuszáltam.  

Egy év kellett hozzá, gyógyszerek nélkül, de újra elmondhattam, hogy igen, 

egészséges vagyok! 

Ekkor döntöttem el, hogy eljött az ideje. Segiteni fogok másoknak!

Mindenki megérdemli, hogy egészségesen élje az életét. 

Ebben a tudatban teszek meg minden tőlem telhetőt, hogy az igazi egészség, mindenki számára elérhető legyen!

Eszti

eszti-pic