Eredeti indiai paradicsomos chutney
ÁltalEszter
Egyszerűen imádom! Nem tudok betelni vele! Kiváló húsokhoz, zöldségekhez mártogatósnak. Sokoldalúan lehet fogyasztani, és kedvünk szerint variálhatjuk. Ketogén diéta része is lehet.
Íme a recept:
Elkészítés:
- Pucoljuk meg a hagymát, gyömbért, és a fokhagymát. Szeleteljük fel a paradicsomot, közepes kockákra.
- Egy serpenyőbe öntsük a kókuszolajat, pároljuk üvegesre a hagymát.
- Adjuk hozzá a cayanne borssot, az apróra vágott fokhagymát és gyömbért és sózzuk meg.
- Egy perccel később adjuk hozzá a paradicsomot.
- Süssük a serpenyőben még kb. 2-3 percig majd vegyük le, hagyjuk egy kicsit lehűlni.
- Turmixoljuk össze botmixer segítségével.
- Fogyasztásig tároljuk hűtőben!
Jó étvágyat!