Avokádós tonhalsaláta
Hozzávalók:

- 1 nagy konzerv olajos tonhalkonzerv
- 1 érett avokádó kockákra vágva
- 1/2 csésze uborka apróra vágva
- 1/4 csésze zeller apróra vágva
- 1/4 csésze lila vagy vörös hagyma apróra vágva
- 2 evőkanál apróra vágott koriander vagy petrezselyem
- 1 evőkanál citromlé
- 1/2 teáskanál kóser só
- Frissen őrölt fekete bors
így készítsük:
- Helyezzük az összes összetevőt egy közepes tálba.
- Keverjük össze villával vagy kanállal, amíg az avokádó pépesre nem törik.
- Tálaljuk salátaként, pirítóson vagy egy szendvicsben.
- Tároljuk jól zárható dobozban, és hűtőben tartsuk legfeljebb 2 napig.