Avokádós tonhalsaláta

Hozzávalók:

  • 1 nagy konzerv olajos tonhalkonzerv
  • 1 érett avokádó kockákra vágva
  • 1/2 csésze uborka apróra vágva
  • 1/4 csésze zeller apróra vágva
  • 1/4 csésze lila vagy vörös hagyma apróra vágva
  • 2 evőkanál apróra vágott koriander vagy petrezselyem
  • 1 evőkanál citromlé
  • 1/2 teáskanál kóser só
  • Frissen őrölt fekete bors

így készítsük:

  • Helyezzük az összes összetevőt egy közepes tálba.
  • Keverjük össze villával vagy kanállal, amíg az avokádó pépesre nem törik.
  • Tálaljuk salátaként, pirítóson vagy egy szendvicsben.
  • Tároljuk jól zárható dobozban, és hűtőben tartsuk legfeljebb 2 napig.